2018. március 21., szerda
ip alapú, intelligens
tűz- és riasztásátjelzés

IntelliAlarm

Tűzátjelzés és távfelügyelet
ahogy Önnek megfelel

Az IntelliAlarm Fire IP szolgáltatásunkkal olyan személyre szabott tűzjelző távfelügyeleti szolgáltatást kaphat, mely a vonatkozó műszaki szabványok teljesítése mellett rejtett költségektől mentes, kedvező árú és közvetlen tűzoltósági kapcsolattal is rendelkezik.

Bővebben
GPS alapú nyomkövetés
személyvédelem és egészségügy

GPS személyfelügyeleti rendszerünket annak érdekében dolgoztuk ki, hogy egy-egy személy pozíció adatai mellett megoldható legyen a két irányú kommunikáció, távoli asszisztencia, vagy egészségügyi vészhelyezetek kapcsán az azonnali - és akár automatikus - segélykérés is.

Védelem Egészségügy
Azonnali információk
az ipari adatokról

Ipari átjelzés szolgáltatásunkat olyan üzemek, erőművek, víz- és közút területén működő vállalatok számára hoztuk létre, ahol speciális adatok valós idejű átvitelére, határérték figyelésére és akár földrajzi területek szerinti azonnali riasztásra van szükség.

Bővebben
Cégtörténet

Az IntelliAlarm Zrt. három tulajdonosa a nemzetközi biztonságtechnikai és távközlési/informormatikai piacon több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik. Megalakulásakor a cég elsődlegesen a tűz- és riasztás átjelzési szolgáltatások nyújtásában kívánt piacvezető szerepet kialakítani, melyhez ázsiai kockázati befektetők biztosították a financiális hátteret. A cég pozitív indulása után a jelenlegi többségi tulajdonos visszavásárolta üzletrészét a kockázati befektetőtől, így a társaság 100%-ban magyar tulajdonban van.

2012. augusztus: Magyarországon elsőként az IntelliAlarm Zrt. vezette be a közvetlen tűzátjelzést az Elektronikus Kormányzati Gerinchálózaton (EKG vagy NTG) keresztül, ezzel megkezdve a tűzátjelzési szolgáltatás éles üzemét. A jelzések közvetlenül az Országos Katasztrófavédelemi Főigazgatóság által működtetett tűzoltósági Erőgazdálkodási és Riasztás Információs Rendszerébe (ERIR) kerülnek beküldésre.

2013. április: a cég megvásárolta a KHVT Nonprofit Kft. tűzátjelzési üzletágát és ezzel a közvetlen tűzátjelzés egyik piacvezetője lett.

Az IntelliAlarm Zrt. telematikai infrastruktúrájának felhasználása mellett olyan biztonságos és minden szabványnak megfelelő szolgáltatási rendszert dolgozott ki, melyet a következő években modellként kíván szerepeltetni a hazai és a kelet-európai piacon egyaránt. Célunk, hogy a megszerzett tapasztalat és üzleti tudás birtokában a vállalati és hatósági együttműködés modelljét az országon kívül Európa több más országában is bevezethessük.