2018. március 21., szerda
ip alapú, intelligens
tűz- és riasztásátjelzés

IntelliAlarm

Tűzátjelzés és távfelügyelet
ahogy Önnek megfelel

Az IntelliAlarm Fire IP szolgáltatásunkkal olyan személyre szabott tűzjelző távfelügyeleti szolgáltatást kaphat, mely a vonatkozó műszaki szabványok teljesítése mellett rejtett költségektől mentes, kedvező árú és közvetlen tűzoltósági kapcsolattal is rendelkezik.

Bővebben
GPS alapú nyomkövetés
személyvédelem és egészségügy

GPS személyfelügyeleti rendszerünket annak érdekében dolgoztuk ki, hogy egy-egy személy pozíció adatai mellett megoldható legyen a két irányú kommunikáció, távoli asszisztencia, vagy egészségügyi vészhelyezetek kapcsán az azonnali - és akár automatikus - segélykérés is.

Védelem Egészségügy
Azonnali információk
az ipari adatokról

Ipari átjelzés szolgáltatásunkat olyan üzemek, erőművek, víz- és közút területén működő vállalatok számára hoztuk létre, ahol speciális adatok valós idejű átvitelére, határérték figyelésére és akár földrajzi területek szerinti azonnali riasztásra van szükség.

Bővebben
Minőség- és biztonságpolitika

Az IntelliAlarm Zrt. vezetősége a működése minden területén a minőség alapú szemléletet, az ügyfél és saját adatok védelmét, és az érdekelt felek elvárásainak való megfelelést meghatározó elemként kezeli. Mindezért a biztonsági rendszer szolgáltatásaiban a minőségügy oldaláról az MSZ EN ISO 9001:2009, és az információbiztonság oldaláról az MSZ ISO/IEC 27001:2006 szabványok követelményeit kielégítő – minőségirányítási és információbiztonsági irányítási rendszereket magába foglaló – integrált menedzsmentrendszert épített ki, folyamatosan működteti és fejleszti.

Az IntelliAlarm Zrt. menedzsmentrendszere működtetésének és folyamatos fejlesztésének alapvető céljai:

  • A biztonsági rendszer szolgáltatásokhoz szükséges műszaki ismeretek, készség és képesség folyamatos rendelkezésre állása, fejlesztése.
  • A cég belső működésének, hatékonyságának növelése a belső folyamatok és a menedzsmentrendszer folyamatos fejlesztésével.
  • Szolgáltatások során vállalt kötelezettségek maradéktalan teljesítése.
  • Az IntelliAlarm Zrt. gazdasági értékének és jó hírnevének megtartása, további növelése.
  • A meglévő alapvető szolgáltatások kiegészítése kényelmi és többlet szolgáltatásokkal.

Az információbiztonság területén:

  • Az ügyfél, partneri, dolgozói, szerződéses, és egyéb üzleti információk bizalmasságának megőrzése, különös tekintettel az ügyfelek bizalmas adatainak biztonságos kezelésére.
  • Az ügyfeleknek biztosított biztonsági szolgáltatások információbiztonságának folyamatos biztosítása.
  • Az alkalmazott támogató informatikai, illetve információtechnológiai rendszerek információbiztonságának fenntartása, a folyamatos üzemeltetésük biztosításával, beleértve a szükséges távmunka feltételeinek biztosítását is.

Az IntelliAlarm Zrt. alapvető szándéka, hogy a minőségügyi és információbiztonsági politikája alapelveinek betartásával, a menedzsmentrendszerének bevezetésével, folyamatos működtetésével és fejlesztésével kivívja az összes érdekelt fél egyidejű elismerését és elégedettségét.