2018. március 21., szerda
ip alapú, intelligens
tűz- és riasztásátjelzés

IntelliAlarm

Tűzátjelzés és távfelügyelet
ahogy Önnek megfelel

Az IntelliAlarm Fire IP szolgáltatásunkkal olyan személyre szabott tűzjelző távfelügyeleti szolgáltatást kaphat, mely a vonatkozó műszaki szabványok teljesítése mellett rejtett költségektől mentes, kedvező árú és közvetlen tűzoltósági kapcsolattal is rendelkezik.

Bővebben
GPS alapú nyomkövetés
személyvédelem és egészségügy

GPS személyfelügyeleti rendszerünket annak érdekében dolgoztuk ki, hogy egy-egy személy pozíció adatai mellett megoldható legyen a két irányú kommunikáció, távoli asszisztencia, vagy egészségügyi vészhelyezetek kapcsán az azonnali - és akár automatikus - segélykérés is.

Védelem Egészségügy
Azonnali információk
az ipari adatokról

Ipari átjelzés szolgáltatásunkat olyan üzemek, erőművek, víz- és közút területén működő vállalatok számára hoztuk létre, ahol speciális adatok valós idejű átvitelére, határérték figyelésére és akár földrajzi területek szerinti azonnali riasztásra van szükség.

Bővebben
Műszaki háttér

Vállalatunk központi telematikai infrastruktúráját partnerünk hálózata biztosítja: mint RIPE Local Internet Registry az IP hálózatok menedzselésének teljes tárháza áll rendelkezésünkre, klimatizált és redundáns tápellátással rendelkező géptermünkben biztosítható az üzemszünet nélküli, biztonságos működés.

A végponti eszközök (CPE-k) csatlakoztatásához a T-mobile Távközlési Zrt-vel kötött megállapodásunk alapján biztonságos csatornán összekapcsolódtunk partnerünk IP hálózatával, így az egyes riasztási jelzések közvetlenül és biztonságosan érkeznek meg központunkba.

A tűzjelzések közvetlen célbajuttatása az illetékes tűzoltóságokhoz a T-Com, illetve a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által üzemeltetett dedikált vonalon történik az Elektronikus Kormányzati Gerinchálózaton keresztül. Az elsőként a fővárosban bevezetett és a katasztrófavédelem átalakítási terveivel összhangban létrejött rendszer előnye, hogy a tűzjelzések közvetlenül kerülnek be a tűzoltóság Erőgazdálkodási és Riasztás Információs Rendszerébe (ERIR).

A jelzés-disztribúciót az UniAlarm Dispatcher rendszer biztosítja, mely teljeskörű műszaki megoldást nyújt a jelzések fogadásától annak eljuttatásáig a hatósági állomásra. Az IP alapú átjelzési technológiához használt berendezéseinket a Cisco, Hewlett-Packard és az IBM szállítja, míg virtualizációs és felhő alapú megoldásainkhoz a WMware és Citrix szoftvereit használjuk.