2018. március 21., szerda
ip alapú, intelligens
tűz- és riasztásátjelzés

IntelliAlarm

Tűzátjelzés és távfelügyelet
ahogy Önnek megfelel

Az IntelliAlarm Fire IP szolgáltatásunkkal olyan személyre szabott tűzjelző távfelügyeleti szolgáltatást kaphat, mely a vonatkozó műszaki szabványok teljesítése mellett rejtett költségektől mentes, kedvező árú és közvetlen tűzoltósági kapcsolattal is rendelkezik.

Bővebben
GPS alapú nyomkövetés
személyvédelem és egészségügy

GPS személyfelügyeleti rendszerünket annak érdekében dolgoztuk ki, hogy egy-egy személy pozíció adatai mellett megoldható legyen a két irányú kommunikáció, távoli asszisztencia, vagy egészségügyi vészhelyezetek kapcsán az azonnali - és akár automatikus - segélykérés is.

Védelem Egészségügy
Azonnali információk
az ipari adatokról

Ipari átjelzés szolgáltatásunkat olyan üzemek, erőművek, víz- és közút területén működő vállalatok számára hoztuk létre, ahol speciális adatok valós idejű átvitelére, határérték figyelésére és akár földrajzi területek szerinti azonnali riasztásra van szükség.

Bővebben
Tanúsított minőség és biztonság
2014. február 06. csütörtök, 16:42
PDF Nyomtatás E-mail

A Magyar Szabványügyi Testület (MSZT) kiadta az IntelliAlarm Zrt. MSZ EN ISO 9001 szerint tanúsított minőségirányítási rendszerének, valamint az MSZ ISO/IEC 27001 szerint tanúsított információbiztonsági rendszerének megfelelőségét igazoló tanúsítványokat. A sikeres auditot még a tavalyi év végén folytatták le az auditorok társaságunknál, mely egy közel fél éves kemény felkészülés sikeres eredményével zárult.

Az IntelliAlarm Zrt. menedzsmentrendszere működtetésének és folyamatos fejlesztésének alapvető céljai:

  • A biztonsági rendszer szolgáltatásokhoz szükséges műszaki ismeretek, készség és képesség folyamatos rendelkezésre állása, fejlesztése.
  • A cég belső működésének, hatékonyságának növelése a belső folyamatok és a menedzsmentrendszer folyamatos fejlesztésével.
  • Szolgáltatások során vállalt kötelezettségek maradéktalan teljesítése.
  • Az IntelliAlarm Zrt. gazdasági értékének és jó hírnevének megtartása, további növelése.
  • A meglévő alapvető szolgáltatások kiegészítése kényelmi és többlet szolgáltatásokkal.

A tanúsítványok ide kattintva letölthetők.