2018. március 21., szerda
ip alapú, intelligens
tűz- és riasztásátjelzés

IntelliAlarm

Tűzátjelzés és távfelügyelet
ahogy Önnek megfelel

Az IntelliAlarm Fire IP szolgáltatásunkkal olyan személyre szabott tűzjelző távfelügyeleti szolgáltatást kaphat, mely a vonatkozó műszaki szabványok teljesítése mellett rejtett költségektől mentes, kedvező árú és közvetlen tűzoltósági kapcsolattal is rendelkezik.

Bővebben
GPS alapú nyomkövetés
személyvédelem és egészségügy

GPS személyfelügyeleti rendszerünket annak érdekében dolgoztuk ki, hogy egy-egy személy pozíció adatai mellett megoldható legyen a két irányú kommunikáció, távoli asszisztencia, vagy egészségügyi vészhelyezetek kapcsán az azonnali - és akár automatikus - segélykérés is.

Védelem Egészségügy
Azonnali információk
az ipari adatokról

Ipari átjelzés szolgáltatásunkat olyan üzemek, erőművek, víz- és közút területén működő vállalatok számára hoztuk létre, ahol speciális adatok valós idejű átvitelére, határérték figyelésére és akár földrajzi területek szerinti azonnali riasztásra van szükség.

Bővebben
Intelligens épületek

Társaságunk a 2016. évtől a United Technology Alliance kiemelt partnereként vállalja intelligens épületvezérlési rendszerek tervezését és kivitelezését, melynek keretében jelenlegi ügyfeleink részére olyan modern, kényelmes és költséghatékony megoldást kínálunk, amivel az üzemeltetési költségek csökkenthetők, az általakítások ideje lecsökken, a bérlők komfortérzete pedig növekszik.

 
GPS személyvédelem

A GPS személyfelügyeleti szolgáltatásainkat magán és vállalati célra egyaránt ajánljuk előfizetőinknek. Mindkét esetben országos lefedettséggel rendelkező helymeghatározó és távfelügyeleti rendszerünk képes a kézen vagy zsebben hordható eszköz pozíciójának meghatározására, valamint segélyhívások azonnal elküldésére és ezáltal diszpécsereink azonnali beavatkozási lehetőséget kapnak.

 
Ipari jelzések

Az ipari jelzések átvitele, illetve ehhez kapcsolódóan az ipari határérték figyelés szolgáltatás portfoliónk fontos eleme: a veszélyes üzemek, gyárak, erőművek, gáztárolók, stb. működési paramétereit folyamatosan figyelni kell és a mért értékek változása alapján szükségessé váló riasztási műveleteket minél gyorsabban és pontosabban kell megtenni.

 
Tűzátjelzés

A hatályos Országos Tűzvédelmi Szabályzat értelmében minden telepített automatikus tűzjelző berendezést a nap 24 órájában felügyelni kell. A felügyelet történhet kioktatott személyzet vagy távfelügyeleti szolgáltatás igénybevételével. Cégünk IntelliAlarm Fire IP szolgáltatása a tűzátjelzési feladatokra kínál megoldást hatóságilag közvetlen tűzoltósági átjelzésre kötelezett vagy normál 24 órás távfelügyeletre kötelezett ügyfeleink részére egyaránt.

 
Egészségügyi vészhívó

Országos lefedettséggel biztosítjuk orvosi/ápolói segélyhívó rendszer kiépítését és üzemeltetését, valamint a hozzá kapcsolódó felügyeleti és intézkedési szolgáltatásokat is. Az idős, egyedülálló vagy beteg emberek kiszolgáltatottságát igyekszünk csökkenteni azzal, hogy a karon hordható vagy nyakba akasztható vészjelző eszközzel a nap 24 órájában érhetők el intézkedésre felkészült diszpécsereink, akik szakápolót, járőrt vagy orvost tudnak a helyszínre irányítani vészjelzéskor.