2018. március 21., szerda
ip alapú, intelligens
tűz- és riasztásátjelzés

IntelliAlarm

Tűzátjelzés és távfelügyelet
ahogy Önnek megfelel

Az IntelliAlarm Fire IP szolgáltatásunkkal olyan személyre szabott tűzjelző távfelügyeleti szolgáltatást kaphat, mely a vonatkozó műszaki szabványok teljesítése mellett rejtett költségektől mentes, kedvező árú és közvetlen tűzoltósági kapcsolattal is rendelkezik.

Bővebben
GPS alapú nyomkövetés
személyvédelem és egészségügy

GPS személyfelügyeleti rendszerünket annak érdekében dolgoztuk ki, hogy egy-egy személy pozíció adatai mellett megoldható legyen a két irányú kommunikáció, távoli asszisztencia, vagy egészségügyi vészhelyezetek kapcsán az azonnali - és akár automatikus - segélykérés is.

Védelem Egészségügy
Azonnali információk
az ipari adatokról

Ipari átjelzés szolgáltatásunkat olyan üzemek, erőművek, víz- és közút területén működő vállalatok számára hoztuk létre, ahol speciális adatok valós idejű átvitelére, határérték figyelésére és akár földrajzi területek szerinti azonnali riasztásra van szükség.

Bővebben
Egészségügyi vészhívó

Országos lefedettséggel biztosítjuk orvosi/ápolói segélyhívó rendszer kiépítését és üzemeltetését, valamint a hozzá kapcsolódó felügyeleti és intézkedési szolgáltatásokat is. Az idős, egyedülálló vagy beteg emberek kiszolgáltatottságát igyekszünk csökkenteni azzal, hogy a karon hordható vagy nyakba akasztható vészjelző eszközzel a nap 24 órájában érhetők el intézkedésre felkészült diszpécsereink, akik szakápolót, járőrt vagy orvost tudnak a helyszínre irányítani vészjelzéskor.

Az eszközökbe integrált GPS nyomkövető rendszer baleset vagy eszméletvesztés esetén is lehetőséget biztosít a vészjelzés pontos helymeghatározására. Legújabb technikával felszerelt vészjelző rendszereink lehetőséget biztosítanak akár vérnyomásmérők távoli felügyeletére is.

Az alkalmazott eszközök kis helyigényűek és működésük nem helyhez kötött, így azokat a felügyelt személy nem csak otthonában, de bevásárláskor vagy utazás során is használni tudja. Alkalmazott rendszerünk lehetőséget biztosít kétirányú hangkapcsolat létrehozására is, amely lehetővé teszi a vészjelzést kezdeményező személy megnyugtatását és a kialakult helyzet pontos megismerését.

Akiknek ajánljuk:

  • egyedülálló, idős emberek
  • beteg, nehezen közlekedő személyek
  • szociálisan rászoruló önmagát csak korlátozottan ellátni képes személyek
  • különféle, akár speciális betegségben szenvedő személyek